Hatay Valisi, ‘Hızır’ gibi

Hataylılara kültürel miras olarak aktarılan ve bugüne kadar değeri pek bilinmeyen Hatay Meclis Binası ve Adalı Konağı’nda bugün itibariyle restorasyon çalışmaları başladı.

Hatay’ın Anavatan’a katılma kararının alındığı Tarihi Meclis Binası ile bitişiğindeki Adalı Konağı’nı kamulaştırarak, iki binayı da şanına yakışacak şekilde yeniden kullanıma açmak için büyük bir çaba ortaya koyan Hatay Valisi Rahmi Doğan, tarihi Meclis Binası’nın Kültür Sanat Merkezi, Adalı Konağı ise Mutfak Sanatları Merkezi olacak şekilde çalışmaların başladığı müjdesini verirken, ‘Hatay Meclis Binası ve Adalı Konağının restorasyon çalışmasına bugün başladık. En kısa sürede hizmete sunacağız. Hatayımıza hayırlı olsun” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, göreve başladığı günden bugüne kadar başlattığı tüm projeleri zamanından önce bitirip, verdiği sözleri yerine getirerek Hataylıların gönlünde taht kurdu. Bu iki projede de hızlı hareket ederek çalışmaları bizzat yakından takip eden Vali Rahmi Doğan’ı vatandaşlar ‘Hızır gibi çalışıyor’ diyerek takdir ederken, Hatay’a bırakılan büyük bir mirası yeniden canlandırmasından dolayı da teşekkür etti.

https://twitter.com/i/status/1265609437001252864

Bir cevap yazın