Bayramda sağlık çalışanları unutulmadı

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, hastaneye gerçekleştirdiği rutin hafta sonu kontrolünde nöbetleri nedeniyle görevleri başında olan sağlık çalışanları ile tedavi gören hastaların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başhekim yardımcıları, hastane yönetimi, süpervisorlar ve birim sorumlularıyla birlikte ek hizmet binasındaki Palyatif Servisi, acil servisi ile ana binadaki acil servisi ziyaret eden Başhekim Bayrakçıoğlu, hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenerek, tedavilerine yardımcı oldu.

Ramazan Bayramı’nda her vatandaşın azami düzeyde tedbirlere uymasını isteyen Başhekim Bayrakçıoğlu, “Bu yıl, sağlığımızı korumak adına bir takım önlemler eşliğinde kutlayacağız Ramazan Bayramı’nı. Gelecek bayramlara sağlıkla girebilmek için, Hatay Devlet Hastanesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Tüm emeklerimizin nihai sonuca ulaşması arzusuyla, Mübarek Ramazan bayramında her vatandaşımızın azami düzeyde tedbirlere uymasını rica ediyorum. Bu bayram, fiziksel olarak birbirimizden uzak duracak olsak da, kalplerimizin her zamanki bayram coşkusunu hissedebileceğinden şüphemiz yok. Başta Hatay Devlet Hastanesi’nin fedakarca çalışan değerli üyeleri olmak üzere, Ülkemiz ve tüm İslam âlemine sağlığa, sevgiye ve barışa vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, sağlıklı günlerde buluşacağımız nice bayramlar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın