Bu tablo ‘Vatan’ aşkıdır!

Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Mehmetçik, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehitlerin kabristanlarını unutmadı. Şehit mezarlarını ziyaret edip dualar eden Mehmetçik’in kabristanların bakımını da gerçekleştirdiği görüntüler herkesi duygulandırırken, askerin vatan aşkını ve vefasını bir kez daha ortaya koydu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Şehitlik Ziyareti ve Bakımını gerçekleştiren çalışma arkadaşlarını kutlarken, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.
Bu yıl pandemi nedeniyle Ramazan Ayı’nda iftar vesilesi ile şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelemediklerini belirten Kaymakam Sarı, şehit yakınları ve gazilerini hastalıktan da koruma adına belirli günlerde kontrollü olarak ziyaret ederek, ihtiyaçlarında da olabildiğince yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın da talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanısıra, tüm kolluk birimlerinin şehit aileleri ya da şehitlik ziyareti ile de sürekli hatırlandıklarını ifade eden Kaymakam Musa Sarı, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize, şehit ve gazi ailelerine de sağlık ve huzur diliyor, herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın