Ya, Vali Rahmi Doğan olmasaydı!

Arsuz’da Devlet Demiryolları Dinlenme Tesisleri önünde kumsaldaki tesislerin ruhsatsız bir şekilde yapılması ve Arsuz Belediyesi’nin yapılaşmaya göz yumması sonrasında peşpeşe gelen şikâyetleri değerlendiren Hatay Valisi Rahmi Doğan, deniz kenarındaki kumsalın eski haline gelmesini sağladı. Arsuzlular’ın takdirini kazanan Vali Rahmi Doğan’ın dürüst ve kararlı tavrı bir kez daha Hatay gündemine oturdu.

İki ay önce tam da deniz kıyısında kumsal üzerinde başlayan tesis inşaatını gören vatandaşlar, Arsuz Belediyesi’ne yapılan tüm şikâyetlere rağmen yapılaşmanın devam ettiğini görünce çareyi CİMER’e şikâyet etmekte bulmuştu.

Ruhsatsız çalışmanın durması talimatına rağmen, belediye yetkililerinin gözü önünde inşaata devam edilince bir kez daha CİMER’e şikâyet edildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, aynı yerle ilgili tekrar şikâyetler olunca tüm yöneticileri harekete geçirerek, kumsalın eski haline gelmesini sağladı.

Arsuz sahilinde yürüyen vatandaşlar, kumsalın eski haline geldiğini görünce çok duygulanırken, “Ya, Hatay Valisi Rahmi Doğan olmasaydı! Allah, sayın valimizden razı olsun” diyerek dua etti.

Bir cevap yazın