Hatay’ın Melekleri sezonu kapattı

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF)’nun Covid-19 salgını nedeniyle açıkladığı liglerin sonlandırılması kararına destek verdi.  

Türkiye Basketbol Federasyonu’na Sporcu sağlığını önemseyen ve koruyan kararından dolayı teşekkür eden Kulüp Yönetimi’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle; “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun almış olduğu karar sonucunda Covid-19 salgını nedeniyle Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi 2019-2020 sezonu sona ermiştir. Normal sezonun kalan maçları ve playoff turu maçları oynanmayacaktır. Sporcu sağlığını her zaman olduğu gibi önemseyen ve koruyan Türkiye Basketbol Federasyonu’na almış oldukları karardan dolayı teşekkür ederiz. Covid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.”

Kulüpten yapılan açıklamada da sporculara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı sezonu bitirmiş bulunmaktayız. Bu güzel oluşumda emek veren oyuncularımıza, teknik ekibimize ve kıymetli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Yeni sezonda, yeni heyecanlarla buluşmak ümidiyle” mesajı verildi.

Buna göre, Hatay’ın Melekleri 2019-2020 sezonunu oynadığı 19 maçta aldığı 8 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 27 puanla 11’nci sırada tamamladı.

Bir cevap yazın