Arsuz’da sosyal sorumluluk lideri!

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, kuruluşundan itibaren çok önemli sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların gönlünde taht kurarken, koronavirüse karşı halkı bilinçlendirmek ve maske dağıtımı için bir kez daha vatandaşların yanında yer aldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığı tarafından desteklenen maske dağıtımında hijyen kuralları ve koronavirüs hastalığına karşı alınacak tedbirler dernek yönetimi tarafından sosyal mesafe kuralları dahilinde Arsuz Halkı’na anlatıldı. 

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve HBB Meclis Üyesi Hasan Arslan, Arsuz Belediye Meclis Üyeleri Zeki Kılınç ve Mustafa Gökpınar, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün ve Akçalı Mahalle Muhtarı Süleyman Uyar ile dernek yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara maske dağıttı.

Arsuz’a bağlı 10 mahallede maske dağıtımı yapılırken, Dernek Başkanı Hasan Arslan vatandaşları uyararak, “Lütfen evde kalın” çağrısı yaptı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a maske desteklerinden dolayı teşekkür eden Hasan Arslan, “Bu birliktelik sağlıklı geleceğimiz demektir” mesajı verdi.

Bir cevap yazın