Selçuk İnan transferi haberlerine Altıparmak’tan yanıt

Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan kaptan Selçuk İnan’a memleketinin takımı Hatayspor’dan teklif yapıldığı iddialarına Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’tan açıklama geldi. Katıldığı bir radyo ve tv programında daha önce 3 takımı Süper Lig’e çıkardığını belirtirken, Hatayspor’da da bu hedefindeki kararlılığını ortaya koyan Altıparmak, Selçuk İnan’a teklif götürüldüğü haberlerinin tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi. Selçuk İnan’a her zaman kapılarının açık olduğunun da altını çizen Teknik Direktör Altıparmak, Selçuk’u tanıdığını ve futbolu Galatasaray’da bırakacağını düşündüğünü vurguladı.

İşte Altıparmak’ın konuşmalarından önemli satırbaşları:

‘Şampiyonluğu yaşayacağız’
Ligin ertelenmesiyle evin tadını çıkarmaya çalışırken, tabii ki kendi işimiz olan futbolun da içerisindeyiz. Futbolcularım 3 gün videolu, 3 gün de kendilerinin antrenmanları devam ediyor. 3 takımı Süper Lige çıkardım, Hatayspor şampiyonluğuyla 4’te 4 yapan ilk hoca olarak tarihe geçeceğim ve da sonra da inşallah Süper Lig’de kalıcı olacağız inşallah. Bu sürede her şeyi planladık. 6 maçımız var ve ayağımızı yere sağlam basmamız gerekiyor.  Futbolda dün yok bugün var. 6 maçı kazanıp Süper Lige çıkacağız.

‘Hatayspor’da Süper Lig’de olması gereken sporcular var’

Takımda Süper Lig’de olması gereken ama bir türlü orayı yakalayamayan sporcular var. İnşallah bu futbolcular Süper Lige yükselmemizle kendilerini gösterecekler. Dolu tribünlere oynamaya alışan bir takımız ama liglerin seyircisiz oynanması gündemde. Seyircisiz maç tatsız – tuzsuz yemeğe benziyor. Ama bulunduğumuz ortamdan dolayı, hepimizin sağlığı için seyircisiz oynayacağız.

‘Sabırsızlıkla ligi bekliyoruz’

Liglerin Haziranın 12-13-14 gibi başlaması planlanıyor. Hem önde olan bir takımız, hem fazla fiziki kaybımız yok. Hatayspor olarak önümüzdeki hafta pazartesi günü toplanacağız, Oyuncularımızla görüşüyoruz. Şu anda psikolojik olarak en iyi durumda olan takım biziz diyebilirim. Ligin bitmesine 6 haftalık süre kaldı, açıkçası sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz. Şampiyonluk yaşamak çok farklı bir duygu, çok büyük mutluluk.

‘Selçuk Galatasaray’da bırakır’
Selçuk İnan benim çok sevdiğim bir oyuncu. Selçuk’la Çanakkale’de birlikte oynadık. Selçuk’la görüşme yapmadım, haber tamamen gerçek dışı. Selçuk İnan, Hatay İskenderunlu bizim her zaman kendisine kapımız açık. Fakat Selçuk’u tanıyorsam futbolu Galatasaray’da bırakır.”

Bir cevap yazın