96 saatlik yasak bitti!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, geride kalan 96 saat süreyle sokağa çıkma yasağına gösterilen uyum ve hassasiyetten dolayı İskenderunlulara teşekkür etti. 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında birlikte verilen mücadelenin bir unsuru olan sokağa çıkma yasağının tamamlanmasına rağmen zorunlu haller dışında sokağa çıkılmamasını vurgulayan Kaymakam Yönden, sosyal izalasyon, sosyal mesafe, kişisel temizlik, ve maske kullanımı esasının devam ettirilmesini önemle rica etti.

Yasağın ardından sokağa gelişigüzel çıkılmaması çağrısını yenileyen Kaymakam Yönden, “Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığımızın takdir ve tensipleriyle Hatay İlimizinde dahil olduğu (30) Büyükşehirimiz de ve Zonguldak’da uygulanan “96 Saat Sokağa Çıkma Kısıtlaması”bugün saat 24.00 itibariyle sona erecektir.

22 Nisan 2020 Çarşamba günü saat: 24.00’dan, 26 Nisan 2020 Pazar günü saat: 24.00′ a kadar “96 Saat Sokağa Çıkma Kısıtlaması”uygulaması kapsamında gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık ile kendine yakışanı yapan kıymetli İskenderun halkımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Lakin, bu zaman zarfında evde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekerken, “96 Saat Sokağa Çıkma Yasağı”nın sona ermesinin ardından yasağın acısını çıkarma yada kutlama yaparcasına gelişigüzel sokağa çıkılmaması ve sosyal izolasyon, sosyal mesafe, kişisel temizlik, ve maske kullanımı esasının titizlik ve kararlılık ile devam ettirilmesini önemle rica ediyoruz.

Devletimiz, her şartta ve her koşulda sizler için seferber olmuşken, sizde sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalınız. Lütfen, zorunlu hal dışında evinizden ayrılmayınız. Kalın sağlıcakla…” dedi.

Bir cevap yazın