Sokağa gelişigüzel çıkmayın!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla Hatay’ın da dahil olduğu 30 Büyükşehir de uygulanan 48 Saat Süreli Sokağa Çıkma Yasağı’nın sona ermesinin ardından İskenderunlulara seslendi.

Yasağın uygulaması kapsamında gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık ile İskenderun’un kendine yakışanı yaptığını belirerek, İskenderun Halkına teşekkür eden Yönden, iki günün acısını çıkarmak için bugün itibariyle vatandaşlara gelişigüzel sokağa çıkmamalarını tavsiye etti.

Bu süreçte vde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çeken Kaymakam Yönden, “48 Saat Sokağa Çıkma Yasağı”nın sona ermesinin ardından yasağın acısını çıkarma yada kutlama yaparcasına gelişigüzel sokağa çıkılmaması ve sosyal izalasyon, sosyal mesafe, kişisel temizlik ve maske kullanımı esasının titizlik ve kararlılık ile devam ettirilmesini önemle rica ediyoruz. Devletimiz, her şartta ve her koşulda sizler için seferber olmuşken, sizde sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalınız. Lütfen, zorunlu hal dışında evinizden ayrılmayınız. Kalın sağlıcakla…” dedi.

Bir cevap yazın