Hatay Valisi Rahmi Doğan kime ‘Yalan!’ dedi?

Türkiye’nin başarılı valileri sıralamasında en önde giden isim olan Hatay Valisi Rahmi Doğan, twitter hesabındaki paylaşımına yorum yapan bir vatandaşa ‘Yalan!’ ifadesini kullanırken, kimsenin hizmetleri çarpıtmaması gerektiğine vurgu yaptı. Samandağ – Arsuz Yolunun tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarının devam ettiğini duyuran Hatay Valisi Rahmi Doğan, “En kısa zamanda Hataylı hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır” müjdesi verdi.

Twitter’dan yapılan bu mesaja bir kullanıcının “Yakında doğa katliamını da görürüz. Oteller, termik santraller vs…” yorumunu yapmasına Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın verdiği cevap, Hataylılar’ın takdirini kazandı..

Vali Doğan, “Yalan! Çünkü yolun tamamı orman arazisi ve orman arazileri Anayasal koruma altındadır” cevabını verdi.

Twitter kullanıcısı vatandaş, “O zaman emeğinizin karşılığı olarak tebrik ve teşekkür ediyorum. Oldu ama bu tweeti de kaydediyorum Sayın Valim” mesajıyla hizmete teşekkür etti.

Bu ‘twit’lerden sonra başka vatandaşlar da, “Samandağ’ın ortasına heykelini diksek az Rahmi Bey. İyi ki varsınız”, “11 yıldır Hatay’da yaşıyorum. Sonunda halka gerçekten hizmet etmeyi zevk olarak gören ve bunu da görev yaptığı ilin halkına şeffaflık ilkesi ile rahatlıkla açıklayan bir İdari Amir’i (Sn. Valimizi) ilk kez görüyorum. Helal olsun Sn. Valim. Sizin gibi Vali bir daha zor gelir” diyerek yapılan hizmetten dolayı Vali Rahmi Doğan’ın emeğini alkışladıklarını duyurdu.

Bir cevap yazın