Teşekkürler İskenderun

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlara teşekkür etti.  Normal günlerde İskenderun’un en kalabalık ana arterlerinin bomboş olduğu ve tarihin en sessiz gününün yaşandığı ilçede, kurallara uyan İskedenderunlulara teşekkür eden Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısı yaptı.

İskenderun Kaykamamı İskender Yönden, İskenderunlular için görev başında olduklarını belirtirken, “İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği talimatlarıyla ilan edilen “48 Saat Sokağa Çıkma Yasağı” na hep birlikte riayet ediyor, evlerimizde kalıyoruz. Rehavete kapılmaksızın, yüce devletimizin ve necip milletimizin bütünleşmesi ve elbirliğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz.

Hassasiyetiniz ve duyarllığınız için bir kez daha İSKENDERUN’a teşekkür ediyoruz. Biz, sizler için görevdeyiz. Sizler de bizim için ve sevdikleriniz için lütfen evinizde kalınız” dedi.

İskenderun’da sokağa çıkma yasağına vatandaşların tam anlamıyla uyduğunu söyleyen Başkan Tosyalı, “Belediye olarak halkımızın huzuru için biz görevimizin başındayız. Sokağa çıkma yasağına uyan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu salgını hep birlikte yeneceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın