Ne güzel adamsın be müdürüm!

İskenderun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri son aylarda peşpeşe operasyonlarla dikkat çekerken, koronavirüs mücadelesindeki yoğun çalışma temposuyla alkışları fazlasıyla hak ediyor. İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, operasyonları bizzat yöneterek örnek ‘Polis Şefi’ olduğunu hissettirirken, tüm polis teşkilatının sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Güneş, göreve atandığı 7 aydan bu yana vatandaşlara büyük güven veren ekibiyle koronavirüs mücadelesinde de üstün gayretiyle dikkat çekiyor.

Hiçbir mesai durumunu düşünmeden gece-gündüz büyük fedakârlıkla çalışan İskenderun Polisi, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in yakın ilgisini her an hissediyor.

Hem koronavirüs mücadelesinde önemli görevi üstlenen, hem de koronavirüs tehlikesine rağmen hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polis ekiplerine baklava dağıtarak moral veren Emniyet Müdürü Güneş, “Her bir polis arkadaşım benim canımdır” diyor.

Geçen hafta polis ekiplerine baklava dağıttıran Güneş, “Bu yoğun tempoda polis arkadaşlarımızın morale ve desteğe fazlasıyla ihtiyacı var” diyerek ekip arkadaşlarını tek tek kutladı.

Önceki gün dağıtılan baklavadan sonra, dün bir kez daha ekiplerde görev alan tüm polis memurları ile bekçilere bir kez daha baklava dağıtıldı.

Bir cevap yazın