İskenderun’da kolonya ve maske dağıtımı tam gaz

İskenderun Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Vefa Sosyal Destek Grubu, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü kimsesiz vatandaşlara ücretsiz kolonya, maske ve eldiven dağıtımını sürdürüyor. Vefa Grubu’nun yanısıra belediye personelinin de vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine, kamu-kurum ve kuruluşlara, mahalle muhtarlarına kolanya ve maske dağıtımı yapıldığını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye bünyesinde faaliyet gösteren maske üretim merkezi çalışmalarını incelerken “Kıymetli hemşerilerimizi bu virüsten korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Maske üretimi ve dağıtımı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ” Gece-Gündüz demeden kıymetli hemşerimiz için maske üretimi yapan personelimize çalışmalarına kolaylıklar diliyoruz. Ürettiğimiz tüm maskelerimiz yıkanılabilir özelliğe sahiptir. Ücretsiz maske ve kolanya dağıtımlarımız aralıksız devam edecek ”dedi.

Vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, “Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bugün de işlerine giden emekçi vatandaşlarımıza, 65 yaş üstü kimsesiz vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine kolonya, maske ve eldiven dağıtımında bulunduk. Kentimizi mümkün olduğunca bu salgından korumak için çalışıyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız” dedi.

Bir cevap yazın