Hatay’daki 11 bin çağrıya ‘Vefa’lı yaklaşım!

Korona virüs salgını sürecinde ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında hayata geçirilen Vefa Sosyal Destek Grubu il genelinde bugüne dek 11 bin 203 kişinin çağrısını cevapladı.
İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların evlerinden çıkmasının yasaklanması üzerine hayata geçirilen Vefa Sosyal Destek Grubu, kurulduğu ilk günden itibaren Hatay’da vatandaşlar için seferber oldu.

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, 30 Mart-06 Nisan tarihleri arasında Vefa Sosyal Destek Ekiplerinin 11 bin 203 aramada 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlardan 10 bin 922 ihtiyaç talebinin karşılandığı ve 2 bin 135 maaşın da eve teslim edildiği açıklandı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzerine ikametlerine kadar giderek, talepleri yerine getiren Vefa Grubu çalışanlarına örnek yardımlaşma ve dayanışmasından dolayı teşekkür ederken, bu süreçte ‘Evde kal Hatay’ çağrısını da yeniledi.

Bir cevap yazın