HADO artık beklemeyelim!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Deniz Otobüsü Projesi(HADO) kapsamında Arsuz Madenli Balıkçı Barınağı’nda yapılacak olan gümrük istasyonunun ihale aşamasına geldiğini müjdeledi.

Hatay’dan Mersin, Kıbrıs ve Beyrut’a kadar uzanan bir güzergahta deniz otobüsü seferleri başlatacak olan HADO projesinde herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını söyleyen Başkan Savaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte imzalanan protokol kapsamında 100 metre uzunluğundaki rıhtım üzerinde 1620 m2 alanda bekleme salonu, güvenlik birimleri ile pasaport ve gümrük idari binasının yapılacağı HADO Terminali için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte yürütülen koordineli çalışmaların memleketin hayrına olduğuna değinen Başkan Savaş, “Sayın valimiz, özveriyle çalışan bir vali. Biz de birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Seçimden sonra, yaptığımız görüşmede, “Seçim bitti, memleketin çok sorunu var birlikte hareket edersek çözebiliriz’ dedim. Bugüne kadar da bir problem yaşamadık. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Birlikte çalışmamız memleketin hayrınadır. Ben isterim ki iktidarla da birlikte çalışalım. 11 yıllık belediye başkanlığımda hep bunu yaptım. Hizmet yaparken de siyasi kaygı gütmedim. İsterdim ki Avrupa’da olduğu gibi, ertesi gün seçim olduğu farkedilmesin, ayrıştırma olmasın” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın