Milli dayanışmanın kahramanı; Recep Atakaş

Corona virüsü nedeniyle Türkiye’deki birçok işveren işçileri işten çıkarıp, ücretsiz izin verirken, Atakaş Şirketler Grubu bünyesindeki 1109 kişiyi işten çıkarmayacağını ve ücretlerde de indirime gitmeyeceğini duyurdu.

Binlerce kişilik bir ekibin sorumluluğunu taşıyan Atakaş Şirketler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, bu zorlu süreci hep birlikte atlatacaklarına inandığını belirterek, kısa çalışma ödeneğine de devlete yük olmamak için başvurmayacaklarını ifade etti.

Küresel korona virüs salgınına karşı milli dayanışmanın önemine vurgu yapan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, “Çin’in Wuhan kentinde başlayıp kısa sürede bütün dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkileyen Corona Virüs salgınına karşı devlet ve millet olarak büyük mücadele sürecine girmiş bulunmaktayız. Millet olmak iyi günde, kötü günde, kederde ve kıvançta birlikte olmak, milli dayanışma demektir. Bizler bu bilinçle bu mücadele sürecinde yer almak amacıyla; her zaman ATAKAŞ Ailesinin bir ferdi olarak gördüğümüz 1109 çalışanımızı, Corona Virüs nedeniyle işinden ayırmayacağız, ücretsiz izine çıkarmayacağız, maaşlarında hiçbir şekilde indirime gitmeyeceğiz. Devletimizin ihtiyaç sahibi işletmeleri desteklemek amacıyla verdiği kısa çalışma ödeneğine devletimize yük olmamak için müracaat etmeyeceğimizi de tüm çalışanlarımıza duyururuz. Bu zorlu süreci ATAKAŞ Grubu olarak yapacağımız fedakârlıklarla aşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca kendi hayatlarını hiçe sayarak, milleti bu virüs belasından kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarımıza, bu mücadelede milletimize hizmet için fedakârca kahramanca görev yapan kamu, özel, tüm yetkili ve görevlilere ATAKAŞ Grubu olarak şükranlarımızı sunarız” diyerek büyük bir dayanışma örneği sergiledi.

Bir cevap yazın