İskenderun Zabıtası’ndan mesaj var!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, korona virüs salgınıyla mücadelede farkındalığın artırılması amacıyla ‘evde kal’ mesajı verdi. Belediye hizmet binası önünde biraraya gelen ekipler ‘Sizin için 7/24 çalışıyoruz. Siz de sevdikleriniz için evde kal İskenderun” yazılı kağıtlarla İskenderun halkına evde kal çağrısında bulundu.

Korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında ilçe genelinde tüm park, cadde, camiler, okullar, , hastane, taksi ve durakları, minibüs durakları, çöp konteynerleri ve birçok sosyal alanda düzenli olarak dezenfekte çalışması yapan ekipler, farkındalık mesajında da eldiven ve maskeleriyle hijyene de dikkat çekmeyi ihmal etmedi.

Zabıta personelinin evde kal çağrısını destekleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Zabıta personelimiz vatandaşlarımıza “Evde Kal” çağrısında bulundu. Sizler için 7/24 canla başla çalışıyoruz. Bizler sizin için buradayız. Sizde bizim için Evde Kalın” dedi.

Bir cevap yazın