Başvurular başladı

Sağlık Bakanlığı’nın 32.000 kişilik personel alımı için başvuru süreci başladı. Dün başlayan başvurular 31 Mart akşamına kadar yapılabilecek.
11.000’i Hemşire, 1.600’ü Ebe ve 4.687’si Sağlık Teknisyeni/Sağlık Teknikeri olmak üzere; Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi unvanlarında sağlık meslek mensubu alımı yapılacak.

ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlanma ile birlikte, adaylar, tercihlerini 26 Mart– 1 Nisan tarihleri arasında yapabilecek. Duyurular için Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ÖSYM internet adresinin izlenmesi gerektiği hatırlatıldı.
Personel alım duyurusunda ayrıca; temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 14.000 sürekli işçi istihdamı yapılacağı ifade edildi. Başvurular, 26 Mart– 30 Mart tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Bir cevap yazın