Arsuz’da kök salacak bir ulu çınar dikti!

Orman İşletme Müdürlüğü’nün il genelindeki tüm ilçelerinde uyguladığı karayollarında Çınar dikim etkinliği Arsuz’da da gerçekleşti. İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü, Arsuz Beyköy ve Uluçınar Orman İşletme Şefliklerinin de koordinasyonunda Arsuz girişi duble yol üzerindeki karayoluna ekilecek 200 adet çınar fidanının ilkini Arsuz Kaymakamı Musa Sarı toprakla buluşturdu.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm kurumlarla birlikte yoğun bir mücadelenin verildiği bu dönemde kurumların yine de tedbirlerini alarak rutin çalışmalarına devam ettirdiklerini söyleyen Kaymakam Sarı, çınar fidanlarının ilçe girişine farklı bir hava katacağını, daha güzel bir görünüme kavuşturacağını söyledi.

İlçenin gelişimi, kalkınması ve güzelleşmesi adına hizmetlerin devam ettiğini belirten Kaymakam sarı, fidan dikiminde ve fidanların temininde büyük katkısı bulunan Turizm Ve Kültür Eski Bakan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a, Orman İşletme Müdürlüğü ve Şeflikleri çalışanları ile diğer kurumlara teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın