Milletvekili Abdulkadir Özel, meydan okudu!

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medyada başlatılan #EvdeKal akımına Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de katıldı. Koronavirüsten korunmak için sosyal izolasyanu benimseyen ve gün içinde çeşitli aktivitelerle sosyal medyada birbirlerine meydan okuyan yeni akıma ayak uyduran Milletvekili Özel, gençlerin davetini geri çevirmeyerek kendi evinde yalın ayakla peçete sektirdiği görüntülerle siyasette olduğu kadar, sosyal medyada da popüler oldu.

Ülkemizin ve dünyanın geçirdiği bu zor günlerde hayatı eve sığdıran, evde kalmayı renkli bir hale dönüştüren Milletvekili Özel, meydan okurken virüsten korunmak için hijyene dikkat etmenin ve evde kalmanın önemini de vurguladı. Peçete sektirerek Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven’e meydan okuyan gençlerin çağrısına Milletvekili Özel’in ardından İlçe Başkanı Abdülkerim Güven de karşılık verdi.

Başkan Güven, gençlerin sosyal medyadaki çağrısına peçete sektiren görüntüsüyle birlikte ‘Gel dediniz geldim, Fener zamanında az peşimden koşmadı. Evde Hayat Var’ şeklindeki esprili notunu paylaştı.

Bir cevap yazın