Ne kadar alkışlasak az!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte koronovirüsü ile en başından beri mücadele eden sağlık çalışanlarını saat 21’de evlerinin balkonundan alkışladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla tüm Türkiye’de çığ gibi büyüyen ve İskenderun’un yanısıra Hatay’ın tüm ilçelerinde vatandaşların balkona çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladığı uygulamanın ikinci gününde vatandaşlar korona virüsüne karşı hastaneler ve polikliniklerde mücadele veren sağlık çalışanlarını evlerinin balkonundan ıslıklarla alkışladı.

Saat 21.00’i gösterdiğinde eşiyle birlikte evinin balkonuna çıkarak alkış tutan Başkan Fatih Tosyalı, “Başta Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve bütün sağlık çalışanlarını, göstermiş oldukları fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı canı gönülden alkışladık. Ne kadar Alkışlasak Azdır.. Bu zorlu, koronavirüs ile mücadele sürecinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Hep Birlikte Yeneceğiz” dedi.

Bir cevap yazın