Belen’in cevizli sucuğu olmadan tenefüsün tadı olmaz!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un koronavirüs sebebiyle kapanan
okulların açıldığı ilk gün öğrencilere verdiği 40 dakikalık tenefüs müjdesine belediyelerden tam destek geldi. Uzun sürecek olan ilk ders molasının öğrenciler için zevkli, eğlenceli ve lezzetli geçmesi için adeta seferber olan belediyeler arasında Belen Belediyesi de yer aldı.

Öğrencilere twitter hesabından seslenen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” dedi. Bunun üzerine belediyeler 81 ilin 81 okuluna meşhur lezzetlerini göndererek Bakan Selçuk’a destek olurken, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de öğrencileri cevizli sucukla karşılamak istediklerini söyledi.

81 okula cevizli sucuk!
Başkan Gül, lezzetli eğitim seferberliğine verdiği desteği şöyle duyurdu; “40 Dakikalık teneffüste ‘Belen’in Cevizli Sucuğu’ olmazsa tenefüsün tadı da tuzu da olmaz. Sayın Bakanım, çocuklarımızı okula döndükleri ilk gün Belen’in Cevizli Sucuğu İle karşılamak istiyoruz. 81 il’den 81 okula ‘Belen Cevizli Sucuk’ bizden” dedi.

Bir cevap yazın