Arsuz Kent Konseyi, emekçi kadınları unutmadı

Arsuz Kent Konseyi Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla üreten, emeğiyle var eden kadınların el emeği göz nuru ürünlerini satışa çıkardığı Kadıneli Semt Pazarı’nı ziyaret etti.

Arsuz Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek, Genel Sekreteri Leyla Sakaroğlu, Kent Konseyi Kadın Kollarının ‘Eşit yaşam adına umudumuzu koruyoruz‘ sloganıyla üreten kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kırmızı karanfil dağıtarak kutladığı etkinliğe Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Sami Üstün ile Nihat Köklü de destek verdi.

Emekçi kadınlara kırmızı karanfil dağıtarak Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Arsuz Kent Konseyi Yöneticileri, üreten ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınlara yeni çalışmalarla destek olmaya devam edecekleri müjdesini verdi.

Arsuz Kent Konseyi Genel Sekreteri Leyla Sakaroğlu da, Arsuz’un yanısıra bütün bölge halkına seslenerek, kadınların emeklerinin karşılığının bulması ve ürettiklerini doğrudan satışa sundukları ‘Kadın Eli Semt Pazarı’na herkesin sahip çıkmasını istedi.

‘Güçlü kadın, güçlü toplum demektir’ diyen Sakaroğlu, kent konseyi olarak kadına değer veren çok güzel projeler hayata geçireceklerini belirterek, üretimden gelen gücünü kullanan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve tüm kadınlara kendilerine güvenmelerini ve güçlerinin farkında olarak üretmeye devam etmelerini önerdi.

Bir cevap yazın