İvme finansman paketi İTSO’da açıklandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis toplantısına katılan Ziraat Bankası yetkilileri İTSO Meclisini kredi konusunda bilgilendirdi.

Meclis başkanı Okan Belli başkanlığındaki toplantıya Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara, İskenderun Şube müdürü ve yardımcılarının katıldı.

Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara, sinevizyon destekli sunumunda İvme Finansman paketi ve istihdam odaklı işletme kredileriyle ilgili detaylı bilgiler vererek, “Ziraat Bankası 2. Bölge Müdürlüğü olarak İskenderun’u önemsiyoruz. Bu bölgemizde ticari faaliyette bulunan işletmelerimize kredi konusunda gerekli kolaylık sağlanacaktır.

İmalat ve üretim yapan, istihdama katkı sağlayan ve ticari faaliyette bulunan firmalarımıza İskenderun’daki bankalarımız ile görüşmeleri ve şartlarının uyması durumunda uygun kredi imkanı sağlanacaktır. Gerek sanayi, gerek inşaat ve tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza yönelik kredilerimiz de mevcuttur. Makine imalatı yapan ve mevcut üretim kapasite artırımı/yenileme yatırımları gerçekleştirecek veya yeni yatırımlar ile makine imalatına başlayacak firmalarımıza da kredi imkanı sunmaktayız. Bugün bizleri konuk eden İTSO yönetimine ve siz değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara’ya sunumlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundu.

İTSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, Ocak-Şubat ayı gelir ve giderleri ile ilgili İTSO Meclisine bilgiler vererek, yapılan harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Bir cevap yazın