Arsuz Kaymakamı’nın vatandaşa gönül selamı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, kurum amirleri ile birlikte halkın sorunlarını yerinde dinlendiği halk buluşmasını bu kez Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Karaağaçlıların büyük bir sevgi seliyle karşıladığı Kaymakam Sarı, vatandaşları tek tek dinleyerek, iletilen sorunlar ve çözüm önerileri hakkında yaptığı açıklamalarla vatandaşın gönlünü aldı.

Halkla birlikte yapılabilecekler üzerinde istişarede bulunan Kaymakam Sarı’ya İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, Tapu Müdürü Ayhan Duran, Milli Eğitim Müdürü Ramazan DönmeZ, Müftü Mehmet Çinar, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer, Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sami Bektaşlı da eşlik etti.

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sami Bektaşlı’nın mahalle halkından bilgi aktarmasının ardından, mahallelinin mezarlığa giden yola üst geçit yapılması, mahalle bekçisi ve sahilde dinlenme tesisi ile ilgili dile getirilen taleplerini dinleyen Kaymakam Sarı, sorunların takipçisi olacağını belirterek, ilgiden ve katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın