Şampiyonluk İskenderun’un

2019 – 2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Ortaokullar arası Küçük Erkekler futbol Hatay il şampiyonası İskenderun derbisiyle tamamlandı.
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Küçükler Futbol İl Birinciliği maçlarına 100 okul takımı katılırken, şampiyonluğu göğüsleyen takım Namık Kemal Ortaokulu oldu.


Karşılaşmalar sonucunda rakiplerini eleyen İskenderun Namık Kemal Ortaokulu ile İskenderun Gübretaş Ortaokulu İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Sentetik sahasında oynanan final maçında karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten final maçında Gübretaş Ortaokulunu 4-3’lük skorla geçen Namık Kemal Ortaokulu Hatay İl şampiyonu oldu.

Namık Kemal Ortaokulu, Hatay’ı Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’da oynanacak guruplarda, ikinci olan Gübretaş Ortaokulu da Adana’da oynanacak guruplarda temsil etme hakkı elde etti.


İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve Milli Eğitim İskenderun ilçe şube müdürü Önder Sarı ve okul yöneticileri Namık Kemal Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını verdi.
Sportif faaliyetlerde adından sıkça söz ettiren İskenderun’un bu başarısının takdire şayan olduğunu belirten İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Çocuklarımızın bu güzel mücadelesini izlemek büyük bir keyifti. Hatay finaline kalan İskenderun takımları oldu. Bu da bizlere ayrı bir gurur verdi. Ben katılan tüm takımlarımızı kutluyorum. Gruplara gidecek olan takımlarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye Şampiyonluğunda İskenderun takımı olur” dedi.
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç ise, “Takımımız çok iyi mücadele etti. Bizlere şampiyonluğu getirdiler. İnşallah Türkiye finallerinde de aynı mutluluğu yaşarız” diye konuştu.

Bir cevap yazın