Eğitim ve sporda birlikte başarı mümkün!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sportif alandaki başarılarını eğitimdeki başarılarıyla taçlandıran 5 Temmuz İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları’nı ödüllendirdi. 2019  /  2020 Eğitim öğretim yılının birinci dönemi sonunda takdir belgesi alan 45 sporcuyu Antrenör Mehmet Korhan ve Fikret Korhan nezaretinde idman yaparken ziyaret eden Başkan Tosyalı’ya yardımcısı Ahmet Keskin de eşlik etti. 

Başkan Tosyalı’ya sporcuları hakkında bilgiler veren Antrenör Mehmet Korhan, “Okul ile eğitimin bir arada yapılabileceğinin en güzel örneğini gösteren sporcularımızla gurur duyuyoruz. Henüz üçüncü sınıf öğrencisi olan Hasan Yiğit Sarp’ın Türkiye genelndeki deneme sınavında Türkiye birincisi olması, sevincimizi ikiye katladı.  Onu da ayrıca tebrik ediyorum. Hem ziyaretlerinden, hem maddi ve manevi desteklerinden, hem de sporcularımızı ödüllendirmelerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve yardımcısı Sayın Ahmet Kesin’e şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da,  eğitim kalitesinin yanında, sporda, sanatta ve kültürel faaliyetlerde de sürdürülebilir başarı elde eden bir şehir yaratmak için çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, sporda ve eğitimde fark yaratan öğrencileri tebrik etti.

Bir cevap yazın