Hatayspor, Süper Lig hedefine Altıparmak ile yürüyecek!

TFF 1. Lig’de evinde Akhisar’a 3-2 kaybederek avantaj kaybeden Hatayspor’da yeni teknik direktörlüğe Erzurum ve Gaziantep’i Süper Lig’e taşıyan Mehmet Altıparmak getirildi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor Kulüp Yönetimi’nin katıldığı törende bordo beyazlı takımın renklerine dahil olduğu imzayı atan tecrübeli teknik direktör Mehmet Altıparmak, takımla 1,5 yıllığına anlaştı.

15 gün öncesine kadar Akhisarspor’u çalıştırdığı öğrenilen Mehmet Altıparmak’ın biyografisi ve spor kariyeri şöyle:

1 Mayıs 1969 yılında Ankara’da doğdu. Futbola profesyonel olarak 1989 yılında Gençlerbirliği’nde başladı  ve burada 3 sene oynadı. Daha sonra Denizlispor’a transfer edildi. Burada 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor’da takıma giremedi ve sezon sonunda Eskişehirspor’a geçiş yaptı. Sezon bitiminde ise Beypazarı Şekerspor’a transfer edildi.

Futbol yaşantısında Diyarbakırspor, Elazığspor, Sakaryaspor, Çanakkale Dardanelspor, Yozgatspor, Şanlıurfaspor takımlarında oynadı ve futbol kariyerini 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor takımında oynadıktan sonra noktaladı. .

İlk antrenörlük deneyimini Kocaelispor’da yardımcı antrenör olarak yaptı. Yarım sezon Kocaelispor’da kaldı ve bu görevinden sonra Kartalspor’da teknik direktörlük görevini üstlendi. Daha sonra Konya Şekerspor takımının teknik direktörlüğünü yaptı.  Konya Şekerspor’da da bir buçuk sezon kaldıktan sonra istifa etti. İstifa ettikten sonra Altay’a transfer oldu. 19 Kasım 2017 yılında Yeni Malatya Sporun teknik direktörlüğüne başladı. Ardından sırasıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü, Gaziantep FK ve Akhisarspor’da teknik direktörlük yaptı. Bugün itibariyle Hatayspor’da teknik direktörlük görevini üstlendi.

Bir cevap yazın