Sevgililer Günü’nde Belen’de toplu nikah

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, bu yıl ilki düzenlenen 1. Belen Belediyesi Toplu Nikah Şöleni’nde dört çiftin nikahını kıydı. Belediyesi Düğün Salonunda Kuran tilavetiyle başlayan Nikah Şöleninde, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla saat 14.14’de 4 çift bir ömür mutluluğa evet dedi. Mutlu çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı İbrahim Gül kıyarken, bu özel anı aileleri de ölümsüzleştirmek için cep telefonlarına sarıldı.

Münevver Güç & Hasan Sol, Cemile Gül & Veysel Kaplan, Sedanur Yücel & Çağlar Sönmez, Zeynep Ebru Benli & Ahmet Özden’in nikahlarının kıyıldığı törende, çiftlere sürpriz olarak kendi adlarına yaş pasta sürprizi yapan Belediye Başkanı İbrahim Gül, daha sonra onlarla birlikte pasta kesti.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, “Bu yıl ilkini düzenlememize rağmen çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyorum, inşallah çiftlerimizin bu güzel günleri ömürlerince devam eder, Rabbim’den bir ömür mutluluklar dilerim.” İfadelerini kullandı.

Programın devamında, günün anısına toplu fotoğraf çektiren aileler, orkestra eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Bir cevap yazın