Doğan Çifti, emanete gözleri gibi bakıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte 03.02.2020 tarihinde Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit düşen İsmail Akatay’ın ailesini ziyaret etti.

Reyhanlı’ya bağlı Esenlik Mahallesi’ndeki şehidin baba evinde gerçekleşen taziye ziyaretinde, şehidin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Doğan Çifti, acılı baba Hüseyin Akatay ve aile fertlerine  baş sağlığı diledi.

Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve duanın ardından, kısa bir konuşma yapan Vali Doğan “Şehidimiz İsmail Akatay’a ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakârlıkları kelimelere sığdıramıyorum, onlar bu kutsal yolda yürürken ailelerini bizlere emanet bıraktılar bu nedenle biz devlet olarak her zaman şehit ailelerinin  yanında olacağız’’ dedi.

Şehit Akatay’ın ailesine yapılan taziye ziyaretinde Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’a; Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Aile,Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ve Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay eşlik etti.

Bir cevap yazın