‘Yılın Çıkış Yapan Mekânı’na mutlaka gitmelisiniz!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın girişimi ve büyük özverisi ile kurulan UNESCO Hatay Gastronomi Evi, İstanbul Portaxe’te gerçekleştirilen Altın Taç Ödülleri gecesinde ‘Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü’nün sahibi oldu.

Tripadvisor ve Google yorumlarındaki olumlu geri bildirimlerin ve mekânı ziyaret eden misafirlerin görüşlerinin göz önünde bulundurulduğu yarışmada ödüle layık görülen UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nin ödülünü düzenlenen gecede Gastronomi Evi Müdürü İpek Aslan aldı.

Ödülü, Türkiye’de yaşanan elim hadiselerden duydukları üzüntü dolayısıyla törene katılamayan Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş adına, alan Aslan, “Bugün bu ödülü almak için Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ve gelecekti ancak ülkemizin geçirdiği kötü günlerden duydukları üzüntü dolayısıyla katılamadılar. Tarihi bir konak olan Gastronomi Evi’miz onların emekleri sayesinde hizmete açıldı. Ödülü, Gastronomi Evimizin ekibi ile birlikte onların adına teslim alıyoruz. Bizleri olumlu geri bildirimleri ile bu ödüle layık gören misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Hatay’ın eşsiz yemek kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve konuklarımıza bu kültürü yakından tanıtmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bir cevap yazın