Arsuz’da gençlerin dayanışmasına şapka çıkarılır

Arsuz siyasetinin genç yüzü CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Hamdan Demirkan, il genelinde devam eden kongre sürecinde siyasetin geleceğini belirlemesinde gençlerin etkin rol üstlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatay’ın en genç belediye meclis üyesi olarak gençlerin meclisteki temsilcisi olan Demirkan, CHP İlçe Teşkilatı ve Arsuz Gençlik Kolları başkanlığı başta olmak üzere partilerine yakışır bir şekilde ve demokrasi şenliği havasında il genelinde devam eden kongre sürecinin iktidar süreci olduğunu söyledi.

CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin ve yönetimi ile Türkiye genelindeki kongrelerde aday olan ve başkanlığa seçilen bütün gençleri tebrik eden Hamdan Demirkan, CHP bayrağını hep daha yukarı taşıma mücadelesi verecek olan bugünün gençlerin yarının siyasetçileri için şu mesajı verdi, “Çok değerli yol arkadaşlarım; Yerelden başlayan iktidar yürüyüşümüz inanç ve kararlılıkla devam etmektedir içinde bulunduğumuz kongre süreci bunun en büyük göstergesidir. İçinde bulunduğumuz kongre süreci her zaman olduğu gibi, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ ne yakışır bir şekilde ve demokrasi şenliği havasında devam etmektedir. Bu kongre sürecini bizler iktidar kongresi olarak görüyor ve Türkiye genelinde kongrelerde birçok gencin aday olması ve birçoğunun başkanlığa seçilmesinden memnuniyet ve gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, yerelden başlayan ve genel seçimlere tezahür edecek iktidarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan gençler getirecektir. Bu inançla, gençlerin önümüzde ki dönemlerde iktidarı belirleyici yaş grubu ve gündemdeki tartışmaların belirleyicisi olacağına inanıyorum. Bu sebeple, il ve ilçelerde, aday olan veya kazanan tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. Arsuz’ un genç meclis üyelerinden biri olarak, biz meclis üyelerinin her zaman halkımızla ve genç arkadaşlarımızla yan yana, omuz omuza olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtir, partimizin kongre sürecinin halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.”

Bir cevap yazın