Serkan Topal’dan Arsuz CHP’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın ilçe kongrelerinin ardından seçilen başkanlara ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerinin bu kez durağı Arsuz oldu. CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve yönetimini tebrik ederek, başarılar dileyen Milletvekili Topal, yeni kadrolarla birlikte CHP’nin iktidar yolculuğuna emin adımlarla yürüyeceğini söyledi.

Kongre süreçlerinin demokrasi havasında geçtiğini, olağan kurultayın da bu şöleni taçlandıracak bir şekilde tamamlanacağını söyleyen Milletvekili Serkan Topal, “İlçe yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.  Yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar ile Arsuz’a güzel günler getireceklerine eminim. Daha güzel bir Arsuz, daha güzel bir Hatay, daha demokrat bir Türkiye için hep birlikte, tüm gücümüzle çalışacağız. CHP’nin iktidar yürüyüşüne katkı verecek her arkadaşımız, her yoldaşımız ile omuz omuza yürümek bizler için onurdur” dedi.

Milletvekili Serkan Topal’ın ziyaretinde ilçe yönetiminin yanısıra, bazı belediye meclis üyeleri, il delegeleri ile CHP Arsuz Kadın Kolları Başkan Adayı Leman Yılmaz da hazır bulundu.

Bir cevap yazın