Hatay Emniyet Müdürü’ne alkış

Hatay’ın tüm ilçelerinde yoğun tempoyla çalışan ve vatandaşın huzuru için peşpeşe operasyonlar düzenleyen emniyet müdürlüğünün başarısına imza atan Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, üstün görev anlayışıyla alkışlanıyor. Hatay’da 4 ay önce göreve başlamasının ardından koordineli çalışmaları ve başarılı performansıyla dikkat çeken Vedat Yavuz, ekipleriyle birlikte suçlulara göz açtırmıyor.

Organize çeteler, terör ve uyuşturucu konusunda önemli operasyonlara imza atan Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, dürüst ve mütevazı kimliğiyle de dikkat çekiyor.

SÖZ Gazetesi’ni ziyaretinde, halkın huzuru ve güvenliği için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Vatandaşlarımızın güvenliği için canımızı feda etmekten hiç çekinmeyiz” dedi.

SÖZ Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan ve ekibini örnek yayın anlayışı nedeniyle kutlayan Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, başarılarının devamını diledi.

Polis teşkilatının başarısında basının önemine de değinen Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Önemli olan halkımızın huzurudur” mesajı verdi.

Bir cevap yazın