İSTE bu mutlu tabloya ‘Evet’!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Profesör Türkay Dereli’nin üniversitedeki yoğun çalışma temposu ve yorgunluğunu unutturan düğünde güzel kızı Elif ile Mustafa Özengen’in mutluluğu coşkuyla alkışlandı.

Zeliha – Türkay Dereli’nin kızının Ankara’da yapılan düğün töreninde Gülşen – Mustafa Özengen çiftinin yakışıklı oğlu Mustafa ile nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı.

Ankara Konağı’nda seçkin davetliler huzurunda evliliğe ilk adımı atan genç çiftlerin mutluluğuna tüm davetliler de ortak oldu.

İSTE Rektörü Profesör Türkay Dereli ve eşi Zeliha Dereli, kızlarının düğün töreninde, konukların masalarını tek tek gezerek mutluluklarını paylaşırken, Rektör Dereli’nin duygulu hali dikkat çekti.

Düğün törenine; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve çok sayda dostları katıldı.

Hatay eski Valisi Erdal Ata ile birlikte Türkiye genelinde bulunan çok sayıda rektör ve akademisyen de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, çok sade düzenlenen nikâh töreninden sonra genç çiftlere mutluluk dilerken, İskenderunlu konuklarla birlikte salonda tam bir İskenderun havası esti.

Bir cevap yazın