Muhtarın daveti Çengen’de gönülleri buluşturdu

Arsuz’a bağlı Çengen Mahallesi Muhtarı Memduh Çam, İskenderun ve Arsuz ilçe protokolünü kahvaltıda buluşturdu.

Çengen Mahallesi Çok Amaçlı Salonda, birlik ve beraberliği pekiştiren toplantıya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, askeri yetkililer, muhtarlar, daire müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Çengen Mahallesi Muhtarı Memduh Çam, kaynaşma ve dayanışma kahvaltısına katılan herkese teşekkür ederek, mahallenin genel durumu hakkında bilgiler aktardı.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, muhtarların çözüm ortakları olduğunu belirterek, “Mahallelerdeki sıkıntılardan haberdarız. Hizmet etme noktasında muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Tüm mahallelerimizdeki sorunları gidermek için gayret ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde bulunan Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü de aktif olarak kullanıyoruz.  Tüm muhtarlarımız bu müdürlüğümüz ile iletişime geçip, istek ve taleplerini iletebilirler.  İmkânlar çerçevesinde tüm istek ve talepleri yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da nazik davetinden dolayı Çengen Mahallesi Muhtarı Memduh Çam’a teşekkür ederek, kardeş iki ilçe olan İskenderun ve Arsuz arasındaki dayanışma ve kardeşliğin sürmesini temenni etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, biraraya gelmenin ve dayanışmanın sorunların çözümünde daha etkili olduğunu belirterek, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Arsuz için demokrasinin temel taşları olan muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını, muhtarların yanısıra halkla istişare toplantılarıyla da vatandaşları dinlediklerini belirterek, Arsuz’daki dayanışmaya katkı sunan başka Muhtar Memduh Çam olmak üzere, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Kaymakam Sarı ve Başkan Güven, kahvaltının ardından Çengen Mahallesi’nde halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kadınların açmış olduğu el ürünleri sergisini gezdi.

Bir cevap yazın