Gençlerin, geleceğe ‘Güven’i ve umudu arttı!

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Halkçı Liselilerin Adana’da düzenlediği ‘Gençlik Gelecek’ adlı programda yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan gençlere duyduğu güveni dile getirdi.

Adana’da Yaşar Kemal Kültür Merkezinde, Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan gençleri buluşturan etkinlikte, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, gençlere ve fikirlerine önem verilmesi gerektiği mesajını verirken, yöneticiler olarak görevleri arasında onlara demokratik bir ülke bırakmak olduğunun da altını çizdi.

Gençlerin her zaman araştıran, düşünen, okuyan ve gelişen bir geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Güven, “ Gençlerimizle her şeyin mümkün olacağı inancımız tamdır. Gençlerimize güvenimiz tamdır. Onlar geleceğin siyasetçileridir. Bu olumsuzluğu ortadan kaldıracak, bizlere umut ışığı olacaklar. Bizler onlara daha temiz, daha demokratik bir ülke bırakarak onların önünü açacağız. Onların istediği ortamı sağlamak adına mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Gençlerimizin fikirlerine her zaman olduğu gibi bundan sonra da önem vereceğiz. Onları dinleyeceğiz ve onlarla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın