Nur içinde yat Aynur Sultan!

İskenderun’da günlük olarak yayınlanan Körfez Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Erdal Yılmaz, anne acısı yaşadı. Emekli öğretmen Ferit Yılmaz’ın eşi, Erdal, Ruhtan ve Murat Yılmaz’ın anneleri Aynur Yılmaz 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bir dönem CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanlığı da yapan Aynur Yılmaz’ın naaşı Modern Evler Mah. Şehit Bekir Çelik Caddesi No:69 adresindeki evinde düzenlenen cenaze töreninin ardından CHP İskenderun İlçe Binası’na getirildi.  Ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşlarına hâkim olamayan Gazeteci Erdal Yılmaz’a en büyük desteği eşi Şenay Yılmaz verdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun ilçe Başkan Yusuf Mansuroğlu, belediye meclis üyeleri, partililer ve meslektaşlarının da acısını paylaştığı Erdal Yılmaz, ‘Annemi değil arkadaşımı kaybettim’ dedi.

Duygu yoğunluğuyla annesini sonsuzluğa uğurlarken kısa bir konuşma yapan Erdal Yılmaz, “Annem, arkadaşım, dostum. O 12 Eylül kadını. CHP’nin kadın kolları başkanı ve vazgeçilmez bir neferiydi. Onu anısına yakışır bir şekilde uğurladığınız için hepiniz sağolun” acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

CHP’yi geçmiş yıllarda şanına yakışır bir şekilde temsil eden Aynur Yılmaz’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine de başsağlığı dileyen CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise, “Bizim hakkımız Aynur ablamıza sonuna kadar helaldir. Partimiz için yaptığı şeyleri unutmayacağız” diye konuştu.

CHP önünde düzenlenen törenin ardından merhume Aynur Yılmaz, Çankaya Mezarlığından kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bir cevap yazın