Öğrencilere sanatı ve okumayı sevdiren okul!

İskenderun Belediyesi’nin öğlencilerin keyifli bir yarıyıl tatili geçirmesi amacıyla düzenlediği Ara Tatil Etkinlik Okulu programları start aldı. Rauf Denktaş Sosyal Tesisleri ve Mustafa Kemal Mahallesi Kültür Evi’nde 2019 -2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi tamamlayan öğrencilerin yeteneklerini de keşfetmesine imkan tanıyacak olan okulun ilk gününde öğrencilere İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile İskenderun Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürü Nesim Sarı eşlik etti.

Ara Tatil Etkinlik Okulu’nda eğitimli hocalar eşliğinde Akıl Zekâ Oyunları, Görsel Sanatlar, Drama Çalışmaları, Müzik Eğitimi ve Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri alan 7/12 yaş grubu öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Yardımcısı Akçakoca, ayrıca Başkan Fatih Tosyalı’nın da hem selamlarını, hemde başarı dileklerini iletti.

İskenderun Belediyesi olarak eğitimi çok önemsediklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Akçakoca, Ara Tatil Etkinlik Okulu programları ile çocukların güzel bir ara tatil geçirmelerini, çeşitli etkinliklerle de hem uygulayarak öğrenmelerini, hem de eğlenmelerini hedeflediklerini söyledi.

Bir cevap yazın