Hatayspor’dan geçmiş olsun mesajı

Hatayspor Kulübü, Hatay’daki maçın ardından Sivas’a dönmek için yola çıkan Sivasspor U 14 ve U 15 takımlarını taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi dolayısıyla Sivasspor’a geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sivasspor altyapı oyuncularını taşıyan Ertan Öğütlü yönetimindeki 58 ABE 995 plakalı otobüs, Sivas-Kayseri kara yolu Ebuhan köyü yakınlarında yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole inmesi sonucu 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Sivas’taki hastanelere kaldırıldı.

Hatayspor Kulübü tarafından ‘Geçmiş Olsun Sivasspor Kulübü’ başlığıyla yapılan açıklamada, “Sivasspor U 14 ve U 15 takımlarını taşıyan otobüsün, Hatay deplasmanı dönüşü kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Evlatlarımıza acil şifalar, Sivasspor kulübüne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çocuklarımızı en kısa sürede tekrar sahalarda görmek dileği ile” denildi.

4 Ocak’ta da Hatayspor U 16 futbol takımını taşıyan otobüs Sivas’ın Gölova ilçesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla kaza yapmış, 4 sporcu, 2 şoför ve 2 teknik yönetici yaralanmıştı..

Bir cevap yazın