Karneler alındı, tatil başladı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının ara tatili münasebetiyle Alpaslan Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Kocatepe Mahallesi’ndeki Alpaslan Ortaokulu’ndaki karne törenine; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı öğrencilere karnelerini dağıtmalarının yanı sıra, ikişer adet olmak üzere tüm öğrencilere lunapark bileti dağıtarak, ara tatil sevincini taçlandırdı.

Kaymakam Yönden, bir araya geldiği öğrencilere karnelerini takdim ederken, ara tatilin düşük notları olan öğrenciler için toparlanma süreci olduğunu belirtti ve kendilerine doğru çalışma planı hazırlamalarını önerdi.

Karnelerin dağıtılmasının ardından, Kaymakam Yönden ve beraberindekiler, Deniz Nakliyeciler Derneği İlkokulu’naki karne dağıtım törenine katıldı.

2019 – 2020 eğitim öğretim yılı yaklaşık 16 günlük bir tatilin ardından 3 Şubat 2020 Pazartesi günü ikinci yarıyılın başlamasıyla devam edecek.

Bir cevap yazın