Hatay’ın kanalı da Almanları kıskandıracak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşlarla daha rahat buluşmak için ‘Youtube Kanalı’ müjdesi verdi. Televizyonlarda halkı doğrudan bilgilendirecek hiçbir şey olmadığına dikkat çeken Başkan Savaş, “Halkımızla buluşmak için mecbur kaldık bu kanalı açmaya” dedi. Haber kanalını açmak için ellerini çabuk tuttuklarını da ifade eden Başkan Lütfü Savaş, “Almanlar bu kanalı çok kıskanacak!” sözleriyle Kanal İstanbul projesine de gönderme yaptı.

“Eee bu da benim çılgın projem!” diyerek esprili bir dille yeni açacakları kanalı tanıtan HBB Başkanı Lütfü Savaş, kanalda hayata ve Hatay’a dair tüm konuların yer alacağını söyledi.

Gençlere hitap eden ‘youtube’ta rekabet etmekten dolayı gurur duyacaklarını da belirten Başkan Savaş, “Gençler beni korkutmaz, beni sadece umutlandırır. Ben gençlerden bir şeyler öğrenecem, gençlerin de Lütfü abilerinden öğrenecekleri mutlaka bir şeyler vardır” vurgusu yaptı.

“Bir belediye başkanının maceralarını kim seyretmek istemez?” sorusuyla tanıtıma farklı bir anlam katan Başkan Lütfü Savaş, youtube kanalıyla Hatay’ı daha da kucaklayacakları bilgisini verdi.

Bir cevap yazın