İKEM’in son şampiyonluğu

Bahçeşehir Koleji’ne devredilen Özel İkem Koleji’nin rekora imza atan Yıldızlar Bayan yüzme takımı son kez katıldığı 2019-2020 MEB Okul Sporları Yüzme Hatay İl Birinciliği Müsabakaları’ndan şampiyonlukla ayrıldı.

11 yıl üst üste Yüzme Hatay İl Şampiyonluğu’na adını yazdıran İkem Bayan Yüzme Takımı’nın antenörü ve beden eğitimi öğretmeni Murat Kaptanoğlu, takımın İKEM adıyla aldığı son şampiyonluktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, okulun devredilmesinden de duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İKEM’in yüzmeyi büyük bir gururla zirvede bıraktığını söyleyen Kaptanoğlu, “Bölgemizin ilk özel okulu ve en köklü eğitim kurumu Özel İkem Koleji’nde 12 yıldır Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü olarak görev yapıyorum. Antrenörlüğünü yaptığım okul yüzme takımlarımızda sporcularım ile birlikte Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinden en az birinde, kızlarda veya erkeklerde, bazen her ikisinde de şampiyon olarak, son 10 yılda her defasında İKEM’in adını “Yüzme Hatay İl Şampiyonu” olarak yazdırdık. Geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana Antakya’da 3 gün boyunca devam eden 2019-2020 MEB Okul Sporları Yüzme Hatay İl Birinciliği Müsabakalarını Özel İkem Koleji Yıldızlar Bayan Yüzme Takımımız şampiyon olarak tamamlamış ve 11 yıl üst üste İKEM adını Yüzme Hatay İl Şampiyonu olarak yazdırarak kırılması güç bir rekora imza atmıştır. Bilindiği üzere İkem Koleji Haziran’da başka bir okul olarak eğitime devam edecek. Yani ne yazık ki artık İkem adı olmayacak… İkem’de görev yaptığım 12 yıllık sürede, 11 yıl üst üste Yüzme Hatay İl Şampiyonluğuna İKEM adını yazdırıp, görevimi yapmış olmanın verdiği huzur ve mutlulukla, bu sürede hep yanımızda olan geçmiş dönem ve şuanki idarecilerimi, şimdiye kadar İKEM adına yarışmış tüm sporcularımı ve emeği geçmiş ailelerimi anarak, bu son Şampiyonluğa vesile olan tüm sporcularımı ve emeği geçen herkesi gururla , yürekten kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın