Milletvekilinden Arsuz’a ‘Özel’ ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay’ın turizm ilçesi Arsuz’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte, Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve yönetim kurulu üyelerinin ardından sırasıyla Arsuz Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem Koçlağ, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Özel,  daha sonra Arpaderesi, Karahüseyinli ve Kışla Mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Arsuz ile ilgili yapılabilecekler ve öneriler hakkında fikir verişinde bulunan Milletvekili Özel, Arpaçiftlik Mahallesi’nde yapılacak olan devlet hastanesinin proje aşamasının tamamlanır tamamlanmaz, en kısa sürede yapım ihalesinin yapılacağını ifade etti.

Yatırım planlamasında Arsuz – İskenderun yolunun aydınlatılmasının da yer aldığını müjdeleyen Milletvekili Özel, ilçe turizmine canlılık katacak olan Arsuz – Samandağ yolunun hava koşullarından dolayı asfaltlama çalışmalarına da baharda başlanacağını belirtti.

Bir cevap yazın