Gültepe’de öğrencilerin yüzü güldü

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Özel Gelişim Hastanesi’nin Gültepe İlkokulu ve Ortaokulu’da 455 öğrencinin içini ısıtan kıyafet dağıtım törenine katıldı.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü H. Ozan Yaşar, Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Süha Caymaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın da eşlik ettiği ziyarette, öğrencilere kışlık mont ve kırtasiye hediyelerini takdim eden Kaymakam Yönden, öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı.

Tören öncesi, okulun fiziki yapısı, güvenliği, temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisleri işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda inceleme yapan Kaymakam Yönden, daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, eksikler ve ihtiyaçlara dair çözüm odaklı istişare de bulundu.

Gültepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilere hediye dağıtarak mutlu eden Kaymakam Yönden, duyarlılığından dolayı Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın