Milyonfest Arsuz 2020 için hazırlıklar tam gaz

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve milyonları Arsuz’da buluşturan Milyonfest’in yapımcısı Umut Kuzey, bu yılki festivalin detaylarını görüşmek üzere Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Asaf Güven’in de bulunduğu ziyarette, Kaymakam Sarı ve Umut Kuzey geçtiğimiz yıl gözlemlenen eksikler, bu yıl yapılacaklar, sanatçı kadrosu ve alan ile ilçeye dair konuları masaya yatırıldı.

Kaymakam Musa Sarı, festivale ülkenin her köşesinden ve yurt dışından katılımın olduğunu belirterek halka en iyisini sunmak adına görüşmeler yaptıklarını, bu yıl 23-24-25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde Arsuz Gözcüler Plajı’nda yapılacak olan etkinliğin  sanatçı kadrosunun muhtemelen 20 Ocak 2020 saat:20’de açıklanabileceğini söyledi.

Festival müdavimlerinden bu tarihi heyecanla beklemesini ve çok güçlü bir sanatçı kadrosunun sahne alacağını belirten Kaymakam Sarı, yazın başka festivallerin de olması dolayısıyla herkesin tatil planlarını Arsuz Festival takvimine göre ayarlamasını tavsiye etti.

Başkan Asaf Güven de, belediye olarak festivalin en iyi şekilde geçmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve bu yıl da alanda olacaklarını belirtirken, yapımcı Umut Kuzey ve ekibi de ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Asaf Güven’e teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın