2020 yılına ‘Emniyet’te girdik!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile birlikte yılbaşı akşamı görev yapan polis ve jandarma mensuplarıyla pasta kesti.  

Vatandaşların yeni yılı huzur ve güven ortamında karşılaması için can siparene görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarını emniyet kontrol noktasında ziyaret eden Kaymakam Yönden ve Müdür Güneş,  güvenlik uygulaması yapan polis memurlarının yeni yılını kutlayarak, özel olarak yaptırılan yeni yıl pastasını mesai başındaki görevlilere ikram etti.

Görevli asker ve polis memurlarıyla bir süre görüşerek sohbet eden ve görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam İskender Yönden, vatandaşların huzuru, güvenliği ve esenliği için 7/24 esasına göre vazife yapan emniyet ve jandarma personeli ile görevleri başında olan tüm çalışanların yeni yılını kutladı.,İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderunluların yeni yıla huzur içerisinde girmesi için gerekli tedbirleri en üst düzeyde aldıklarını belirterek, İskenderun’un 2020 yılına huzur içerisinde girdiğini söyledi.

2020 yılının İskenderun’a, ülkeye, emniyet teşkilatına huzur, barış, sağlık getirmesini temenni eden Müdür Güneş, ayrıca uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşların da yeni yılını kutladı.

Kaymakam İskender Yönden, daha sonra beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ile birlikte Sarıseki Jandarma Karakoluna ziyarette bulunarak, Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Bir cevap yazın