Yerli otomobil TOGG güzel oldu

İskenderun  Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Türkiye’de büyük yankı uyandıran  ve ‘Yeniliğe Yolculuk Buluşması” sloganıyla gerçekleşen TOGG yerli ve milli otomobil için destek mesajı yayınladı.

Türkiye Otomobili Girişim Grubu(TOGG)’nun mühendis ve tasarımcıları tarafından hazırlanan ve 2022 yılında üretimine başlanacak olan Türkiye’nin Otomobili ile ülkede dev bir sanayi hamlesinin başladığını söyleyen Yılmaz, yerli otomobilin Türk sanayisini taçlandırdığını ifade etti.

Türkiye’nin milli otomobil üretmesinden duyduğu gururu ve memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Yerli otomobil üretimi projesi ile ilgili yayınladığı mesajında; “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hayata geçirilen proje ile Türkiye’nin otomobilini üreten ve hayallerimizi gerçeğe dönüştüren başta Cumhurbaşkanımız, Bakanımız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, olmak üzere, Türk mühendislerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın