Arsuz, ünlü yıldızları en iyi şekilde ağırlıyor

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, büyük bir prodüksiyonla bazı sahneleri Arsuz’da çekilen ‘Mako’ isimli sinema filminin çekim setini ziyaret etti. 1991 yılında batan ve 464 kişiye mezar olan “Salem Express” gemisinin gerçek hikayesini anlatan filmin başrol oyuncusu Murat Yıldırım başta olmak üzere Mısırlı ve Suriyeli aktörlerle biraraya gelen Kaymakam Sarı, ünlü oyuncuları ilçenin güzelliklerini daha iyi görebilmeleri için yazın da Arsuz’a davet etti.

Gözcüler Sahili olmak üzere ilçenin birkaç noktasında devam eden çekimler dolayısıyla film ekibini Arsuz’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu anlatan Kaymakam Sarı, filmin uluslararası boyutta olmasının ilçenin tanıtımı için de çok önemli olduğunu ifade etti.

Arsuz Kaymakamlığı olarak çekimlere gerekli desteği verdiklerini söyleyen Kaymakam Sarı, misafirlere ilçenin güzelliklerinden bahsederek,  set ekibini yazın da Arsuz’da görmekten mutlu olacaklarını söyledi.  Film ekibi ve oyuncular de güzel sohbeti. Nazik ziyareti ve desteklerinden dolayı  Kaymakam Musa Sarı’ya teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın