Her toplantısı, İskenderun’u her ‘Yönden’ geliştirmek için!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda uygulanmakta olan Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nı Düğünyurdu Mahallesindeki Hayriye Ahmet Açıkgöz İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi ile mahallenin sorun ve ihtiyaçları hakkında çözüm odaklı istişare yapmak amacıyla Kaymakam İskender Yönden başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki diğer okulların idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin ardından okul idarecileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlara yönelik detaylı bir istişare yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Hayriye ve Ahmet Açıkgöz İlkokulu Müdürü Özkan Siler okulun genel durumu hakkında bilgi aktarımı yapmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecilerinın bilgilendirmesinin ardından Kaymakam Yönden, okullarının genel durumu ve eğitim hizmetleri işleyişi hakkında çok yönlü bir değerlendirme yaptı.

Kaymakam İskender Yönden, Düğünyurdu Mahallesi’ndeki eğitim toplantısının ardından vazife başındaki İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ve güvenlik timi ile selamlaşarak, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Bir cevap yazın